روزمرگی های یک دختر برنامه نویس

این وبلاگ درباره ی روزمرگی های یک دختر برنامه نویس میباشد

ساخت سایت دیجیکالا با فریمورک لاراول

0 گؤروش
یازار:‌ سایه

لاراول فریمورکی برای زبان برنامه نویسی PHP است که برای توسعه ی وب سایت ساخته شده است ، امکاناتی که لاراول در اختیار یک برنامه نویس وب میزاره بی نظیر هست و با استفاده از آنها در مدت زمان کم میتونه پروژه های خوبی رو پیاده سازی بکنه.

شما میتونید با Laravel فروشگاه اینترنتی کاملا اختصاصی بسازید و با استفاده از امکانات آن امنیت و سرعت را برای فروشگاه تامین کنید.

لاراول برخلاف فروشگاه سازهای اماده مثل وردپرس ، ووکامرس ، اپن کارت و ... سیستمی به شما تحویل میدهد که کاملا برنامه نویسی شده و کاملا اختصاصی هست.

نحوه ی ساختن فروشگاه اینترنتی با فریمورک لاراول


چرا از لاراول برای برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی استفاده کنیم؟

اولین دلیل برای اینکه فریمورک لاراول را انتخاب کنید استفاده از زبان برنامه نویسی پی اچ پی است. پی اچ پی پرمخاطب ترین زبان برنامه نویسی جهان در سمت وب میباشد و قطعا این زبان آزمون های خود را پس داده است و پروژه های بسیار بزرگی در سطح جهانی نیز با این زبان پیاده سازی شده است.

فریمورک لاراول برای زبان برنامه نویسی پی اچ پی ساخته شده است و قطعا برای یادگیری لاراول ابتدا باید پی اچ پی را آموخته باشید.

دومین دلیل بروزرسانی های مداوم فریمورک لاراول و همچنین تامین امنیت و سرعت پروژه ی شما میباشد.

بعلت اینکه بسیاری از امکانات مد نظر در فریمورک لاراول از قبل برنامه نویسی و آماده شده است در زمان توسعه ی یک فروشگاه اینترنتی بسیار صرفه جویی خواهد شد. آموزش های فراوانی برای یادگیری لاراول وجود دارد و من خودم به شخصه از آموزش های مهندس نیکزاد در وب سایت آواسام جهت یادگیری لاراول استفاده کردم.

فریمورک Laravel برای ساختن فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا

نمونه سایت معروف ایرانی که برای ساختن فروشگاه اینترنتی خود از فریمورک لاراول استفاده کرده است سایت فروشگاهی باسلام میباشد.


آیا دیجی کالا با لاراول ساخته شده ؟

دیجی کالا در ابتدا از سیستم دات نت برای پیاده سازی فروشگاه آنلاین خود بهره میگرفت اما پس از گذشت چند سال و ورود تکنولوژی های بهتر ، تصمیم گرفتند که فروشگاه خود را با زبان برنامه نویسی پی اچ پی و با استفاده از یک فریمورک اختصاصی مشابه لاراول پیاده سازی کنند.

اینکه دیجیکالا از تکنولوژی های دیگری نیز بهره گرفته یا نه تقریبا یک راز است چون هیچکس نمیتواند به سیستمی که در پشت صحنه ی دیجیکالا هست دسترسی داشته باشد و آنها صرفا در سمت سرور به عملیات خود ادامه میدهند و ما فقط نتیجه ی رندر شده و نهایی را میتوانیم ببینیم و شاید براساس آنها حدسیاتی بزنیم

اما تا به حال نشانه ای نبوده که بفهمیم سایت دیجیکالا با فریمورک لاراول پیاده سازی شده باشد.

سایت ها و پروژه های دیگری مثل آپارات مثل باسلام و .... از لاراول استفاده میکنند.


از کجا لاراول را بصورت پروژه محور یاد بگیریم تا بتوانیم فروشگاهی مثل دیجیکالا بسازیم؟

در یکی از پروژه های خودم که مشتری از من درخواست کرده بود یک فروشگاه اینترنتی مشابه دیجیکالا را بسازم و من تجربه ی زیادی را در این مسیر کسب کردم اما تونستم با موفقیت فروشگاه را با لاراول بسازم و تحویل دهم

در این زمان من دنبال فریمورک های دیگری نیز بودم مثل جنگو پایتون و ... اما راه حل نهایی من استفاده از لاراول بود

آموزش های زیادی را طی کردم اما دوره ای که به من کمک کرد و دقیقا منطبق بر نیاز های پروژه ی من بود یک دوره بود به اسم دوره ی آموزش پروژه محور ساخت دیجیکالا با لاراول به همراه سورس کد که مهندس نیکزاد در سایت آواسام برگزار کرده بود.


دوره ی آموزش ساخت فروشگاه مشابه دیجی کالا با لاراول

علاوه بر اینکه تخصص برنامه نویسی با لاراول را یاد گرفتم که در پروژه های بعدی نیز برای من سودمند بود بلکه سورس کد آماده نیز درون دوره بود که من با استفاده از آن سورس کد که مشابه دیجی کالا بود تقریبا 80% جلوافتادم و همیشه هرکجا میگم این بهترین تجربه تو زندگیم بود.

آردینی اوخو
سه شنبه 30 مرداد 1403
بؤلوملر :

الگوریتم فلوچارت در شروع آموزش برنامه نویسی

0 گؤروش
یازار:‌ سایه

فرض کنید میخواهیم یک کاری را شروع کنیم مثلا ساختن یک آپارتمان ، آیا امکان دارد بدون اینکه پی ریزی خوبی انجام دهیم دیوارهای مستحکمی را روی آن بنا کنیم؟ قطعا نه ! در شروع آموزش برنامه نویسی نیز یک سری مبانی و مقدمات نیاز هست که بدون یاد گرفتن آنها شما نمیتوانید برنامه نویس خوبی بشید.


درک الگوریتم و فلوچارت یکی از این مبانی است که برای هر شخصی که در حیطه ی برنامه نویسی فعالیت میکند واجب است که آنرا به صورت کامل درک کند . در این مقاله بصورت روان و ساده درباره ی الگوریتم و فلوچارت براتون مینویسم.

اهمیت الگوریتم در شروع یادگیری برنامه نویسی

الگوریتم در برنامه نویسی چیست ؟

به زبان ساده الگوریتم یعنی انجام کارها بصورت مرحله به مرحله و کاملا مشخص و اگر بخوام مثال بزنم فرض کنیم میخواهیم خانه را رنگ آمیزی کنیم. از زمانی که این تصمیم را میگیریم دقیقا کارهایی که میکنیم به شکل زیر است:


  1. رفتن به مغازه رنگ فروشی و خرید رنگ
  2. جمع کردن وسایل خانه
  3. آماده کردن مواد اولیه
  4. شروع کردن به رنگ کردن دیوار شماره 1
  5. اگر دیوار شماره 1 تمام شد برو دیوار 2
  6. بعد از رنگ کامل خانه باز کردن در و پنجره ها برای اینکه رنگ خشک شود


خطوط بالا که مرحله به مرحله و بصورت خیلی ساده شیوه ی انجام یک کار را به شما نشان میدهد در کامپیوتر و برنامه نویسی ، الگوریتم نامگذاری شده است.

علاوه بر اینکه شما میتوانید برای هرکاری یک الگوریتم کاملا جدید بنویسید میتوانید از انواع الگوریتم های اماده که قبلا طراحی شده اند نیز استفاده کنید.

الگوریتم و فلوچارت در برنامه نویسی چیست

الگوریتم بصورت گسترده ای در دنیای برنامه نویسی ، آی تی ، هوش مصنوعی و زمینه های مشابه استفاده میشود و معمولا مشکلات و مسائل با استفاده از الگوریتم مشخص بصورت گام به گام حل میشود تا در زمان صرفه جویی شود.

کمی که جلوتر میرویم میبینیم که بعضی اوقات قرار است ما چیزی بعنوان ورودی و چیزی به عنوان خروجی داشته باشیم همچنین ما میتوانیم شرط گذاری کنیم. به مثال زیر توجه کنید.


سوال :

الگوریتمی بنویسید که یک عدد را از کاربر دریافت کند و زوج یا فرد بودن آن را نشان دهد . تا زمانی که عدد وارد شده زوج باشه دوباره عدد بگیره و اگه عدد فرد بود برنامه تمام شود.

جواب : 

1-شروع
2-یک عدد از کاربر دریافت کن
3-باقیمانده عدد بر 2 را حساب کن
4-اگر باقیمانده صفر بود یعنی زوج است برو خط 5 وگرنه عدد فرد است برو خط 6
5-عبارت " عدد زوج است " را چاپ کن و برو خط 2
6-عبارت " عدد فرد است " را چاپ کن
7-پایان


همانطور که میبینید در پاسخ به سوال بالا ورودی داریم که یک عدد است و خروجی دو عبارت است که نشان میدهد عدد فرد بوده یا زوج و همچنین شرط گذاری کردیم ( در خط 4 )


فلوچارت در برنامه نویسی چیست ؟

در قسمت بالا با الگوریتم و الگوریتم نویسی آشنا شدیم. حال اگر بخواهیم همون الگوریتم ها را بصورت تصویری در بیاریم و با اشکال هندسی نمایش بدیم از فلوچارت استفاده میکنیم.

فلوچارت همون الگوریتم هست ولی بصورت تصویری و با استفاده از چند شکل ساده که هر کدام به منزله ی یک چیز از الگوریتم است که در زیر بهش میپردازیم


  • شروع و پایان الگوریتم با شکل دایره یا بیضی است
  • شرط ها با استفاده از شکل لوزی است
  • محاسبات و مقداردهی ها درون مستطیل است
  • دریافت ورودی و نمایش خروجی در داخل متساوی الاضلاع است

فلوچارت در برنامه نویسی چیست ؟

اهمیت فلوچارت در برنامه نویسی خیلی زیاد است اگر شما بصورت تصویری و با اشکال بتوانید شیوه ی حل مسائل کوچک را یاد بگیرید ، ذهن شما آماده ی حل مسائل بزرگتر در آینده خواهد بود.


شبه کد چیست ؟

بعد از یادگیری الگوریتم و فلوچارت ، اگر بخواهید آنها را بصورت کدهای برنامه نویسی دربیارید باید برنامه نویسی بلد باشید اما همیشه نیاز نیست شما تخصص برنامه نویسی داشته باشید و شما میتوانید با استفاده از شبه کد الگوریتم یا فلوچارت خود را به کد تبدیل کنید.

شبه کد را میتوانید در لپتاپ یا حتی روی کاغذ بنویسید زیرا هرگز نیاز به اجرا ندارد.

شبه کد که نام انگلیسیش Pseudocode در تقویت یادگیری برنامه نویسی بسیار موثر هست و شما میتوانید نحوه ی نوشتن شبه کد را از دوره های مختلفی یاد بگیرید.

شبه کد در شروع یادگیری برنامه نویسی چیست


از چه دوره ی آموزشی برنامه نویسی را شروع کنیم ؟

یکی از بهترین دوره های آموزشی در وب فارسی که من شخصا ازش راضی بودم دوره ی 12 قدم شروع برنامه نویسی با تدریس مهندس سام نیکزاد بود چون برخلاف دیگر دوره ها توش الگوریتم فلوچارت و... کامل پوشش داده شده و کسی که با این دوره شروع میکند بعدا به مشکلات دیگری که مربوط به مبانی باشد برخورد نمیکنه

همچنین تمام مفاهیم بالا درون دوره به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس هم تدریس میشه

دوره ی آموزش شروع برنامه نویسی با دوره ی 12 قدم برنامه نویسی

طبق تجربه ی شخصی خودم ، دوره ی 12 قدم یکی از اصولی ترین دوره های آموزشی برای یادگیری و ورود به دنیای برنامه نویسی است که با دوره های دیگه خیلی متفاوته و واقعا چیزهایی که نیازه را بصورت اصولی به شما آموزش میدهد


تهیه دوره ی آموزش 12 قدم شروع برنامه نویسی 


موفق باشین

آردینی اوخو
جمعه 26 مرداد 1403
بؤلوملر :

برنامه نویسی فروشگاهِ اینترنتیِ مثل دیجی کالا 🛒

0 گؤروش
یازار:‌ سایه

امروزه بیشتر کسب و کارها به بستر اینترنت مهاجرت کرده اند ، اینترنت در ایران در حال گسترش است و روز به روز به تعداد کاربران اینترنت اضافه میشود ، این دنیای پرمخاطب بهترین مکان برای کسب و کارها میباشد تا فروش خود را افزایش دهند. اما برای ساخت فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا که درآمد میلیاردی دارد باید با نحوه ی ساختن آن و علم آن آشنا باشید تا بتوانید خودتان نیز چنین فروشگاهی را بسازید.

فروشگاه آنلاین دیجی کالا الگوی بسیاری از فروشگاه های اینترنتی است و دلیلش هم این است که این فروشگاه از هر نظر برنده ی اینترنت بوده و بسیاری از رقبای خود را کنار زده و به موفقیت بالایی در اینترنت رسیده است.
ویدیو ها و آموزش های زیادی در اینترنت منتشر میشود که در عنوان آن ذکر شده است شما میتوانید بدون هیچ دانش و تخصص برنامه نویسی ، فروشگاه اینترنتی بسازید که همگی بیهوده و فقط جنبه ی تبلیغاتی دارند. شما باید خودتان برنامه نویس باشید یا از یک برنامه نویس حرفه ای کمک بگیرید تا بتوانید یک فروشگاه اینترنتی برنامه نویسی کنید.

هر وب سایت یا اپلیکیشن که شما استفاده میکنید توسط برنامه نویس یا برنامه نویسان ساخته شده است و آنها به کمک زبان های برنامه نویسی ( که در ادامه مقاله معرفی خواهم کرد ) آنها را میسازند.

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا


آیا فقط سایت نیازه یا اپلیکیشن هم نیاز دارین ؟


فروشگاه های اینترنتی معمولا ابتدا وب سایت هستند ، سپس برای جذب مشتری بیشتر اپلیکیشن مناسب با اندروید و آیفون نیز تولید و منتشر میکنند.

حال شما باید مشخص کنید آیا سایت برای شما کافی است یا نیاز به اپ موبایلی هم دارید؟

اگر نیاز به اپلیکیشن موبایلی فروشگاهی مثل دیجی کالا داشته باشید باید برنامه نویسی موبایل نیز بلد باشید تا بتوانید اپلیکیشن را برنامه نویسی و منتشر کنید.

شاید بپرسید داشتن اپلیکیشن چه ضرورتی دارد ؟

منتشر کردن اپلیکیشن در مارکت های موبایلی مثل کافه بازار باعث میشود که اپلیکیشن شما در معرض دید میلیون ها کاربر موبایلی قرار بگیرد .

همچنین نصب شدن اپلیکیشن روی گوشی باعث میشود تا کاربر مداوم به فروشگاه شما سر بزند و آنرا فراموش نکند. اگر کاربر یک سایت فروشگاهی را در مرورگر خود باز کند ممکن است بعد مدتی آنرا فراموش کند و احتمال برگشت او بسیار کاهش پیدا میکند.


ساخت اپلیکیشن موبایل مشابه دیجیکالا به همراه سورس کامل


برای ساختن فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا با اپلیکیشن چیا باید بلد باشم ؟


بطور خلاصه شما باید برنامه نویسی بلد باشید ، هر سایت و هر اپلیکیشن که استفاده میکنید توسط برنامه نویسان ساخته شده اند.

برخلاف چیزایی که در اینترنت نوشته میشه یادگیری برنامه نویسی اصلا سخت نیست و شما میتوانید با دوره های آموزشی خوب برنامه نویسی که تولید میشن ، برنامه نویسی یاد بگیرید و علاوه بر اینکه میتونید فروشگاه شخصی خودتان را بسازید میتوانیدانواع سایت ها و اپلیکیشن های دیگر را هم تولید کنید.

زبان ها و تکنولوژی های فراوانی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید سایت و اپلیکیشن بسازید ولی من مناسب ترین آنها را برای برنامه نویسی وب و اپلیکیشن مشابه دیجیکالا آماده کردم و در لیست زیر قرار دادم که میتوانید از انها استفاده کنید.

بعد از سالها تجربه ی برنامه نویسی و تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که بهترین زبان برنامه نویسی برای ساختن فروشگاه اینترنتی قطعا زبان PHP است و این زبان یک فریمورک ( چهار چوب ) در کنار خود ارائه میکند به نام لاراول ( Laravel ) که برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی کاملا اختصاصی بسیاری مناسب است.

همچنین برای پایگاه داده و ذخیره سازی اطلاعات شما باید کار با mysql را بلد باشید

برای ساختن اپلیکیشن موبایلی نیز شما باید زبان برنامه نویسی کاتلین ( Kotlin ) را یاد بگیرید.

شروع برنامه نویسی وب با زبان های زیر میباشد که به ترتیب باید یاد بگیرید :

  • html
  • css
  • javascript
  • php - laravel

و برنامه نویسی موبایل نیز نیاز به تخصص های زیر دارد :

  • Kotlin
  • Android studio
  • Jetpack compose

البته توجه فرمایید که برنامه نویسی موبایل با برنامه نویسی وب دو تخصص کاملا جدایی هستند و شما مجبور نیستید هر دو را یاد بگیرید اگر یکی را یاد گرفتید و فروشگاه خود را بالا آوردید میتوانید برای تخصص دومی از یک برنامه نویس دیگر استفاده کنید که آنرا هم میتوانید از طریق اینترنت و سایت های کاریابی مثل جابینجا پیدا کنید.


از کجا یاد بگیرم ؟

برای آموزش برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی مثل دیجیکالا ، یک پروژه داشتم برای این پروژه نیاز شدید به تخصص هایی داشتم که هم بتوانم سایت فروشگاهی را بسازم هم اپلیکیشن موبایلی !

دنبال آموزش های متنوع رفتم چون من فقط برنامه نویسی وب با PHP بلد بودم و لاراول و کاتلین و ... را اصلا بلد نبودم

تا دوره ی آموزشی پیدا کردم که درونش همه ی موارد بالا را پوشش داده بود و سورس کد آماده ی دیجیکالا را هم درون خود گنجانده بود.

دوره توسط استاد سام نیکزاد برگزار شده و واقعا یکی از بی نظیرترین دوره های آموزشی وب فارسی است


تخصص هایی که توش یاد میده به شرح زیره :

  1. آموزش برنامه نویسی وب با Laravel
  2. آموزش ساخت فروشگاه مثل دیجیکالا با لاراول با تمام امکانات
  3. آموزش کار با دیتابیس
  4. آموزش ساخت وب سرویس یا API با لاراول
  5. آموزش برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل با کاتلین
  6. آموزش ساخت اپ مشابه دیجی کالا با کاتلین


این دوره را میتوانید از سایت avasam.ir پیدا کنید البته در گوگل سرچ کنید دوره ی آموزش ساخت دیجیکالا سایت آواسام هم برای شما میاره و میتونید در دوره شرکت کنید و از سورس کدش هم استفاده کنین


دوره ی آموزش پروژه محور ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجیکالا با لاراول

سورس کد آماده ی سایت و اپلیکیشن مشابه دیجیکالا

بسیاری از افراد به دنبال سورس کد آماده ی اپلیکیشن و سایت مشابه دیجیکالا میگردند و پیدا کردن آن در سطح وب نیز بسیار سخت است. خیلی از سورس ها با استفاده از سایت ساز های اماده مثل وردپرس یا ووکامرس هستند که اصلا برای پروژه های واقعی پیشنهاد نمیشوند. هرگز سمت چنین سورس ها و قالب هایی نروید چون هدر دادن وقت و پول شما میباشد.

سورس دیجی کالا بصورت کاملا اختصاصی با فریمورک لاراول ( laravel ) و اپلیکیشن مشابه دیجیکالا با زبان کاتلین ( Kotlin ) نوشته شده است که از قدرت ، امنیت و سرعت عالی برخوردار است.

من یک پروژه ی ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجیکالا داشتم و بعد از تحقیقات فراوان به سورس کد درج شده در دوره ی اموزش ساخت دیجیکالا سایت آواسام رسیدم و از سورس آن به همراه آموزش استفاده کردم

این سورس از آخرین ورژن لاراول و زبان عالی و جدید کاتلین استفاده میکنه

هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی تونستم از سورس کد اماده ی درون این پروژه استفاده کنم و پروژه ی خودم را تحویل بدهم

به همین علت معرفیش میکنم که اگر شما هم نیاز به سورس فروشگاه اینترنتی مشابه دیجیکالا دارید حتما ازش استفاده کنید. 


لینک سورس کد دیجیکالا به همراه دوره ی آموزش پروژه محور برنامه نویسی سایت و اپلیکیشن دیجیکالا 



اگر سوالی یا مشکلی داشتید پیام بزارید پاسخ میدهم

آردینی اوخو
سه شنبه 23 مرداد 1403
بؤلوملر :

استاد سام نیک زاد کیست ؟ معرفی + رزومه ی ایشان

0 گؤروش
یازار:‌ سایه

سلام مطالب زیر برگرفته از سایت ها و رزومه ی آقای نیکزاد میباشد. در این مقاله به معرفی یکی از موفق ترین برنامه نویسان ایرانی یعنی سام نیک زاد میپردازیم که استاد هم هستند.

سام نیک زاد متولد ۱۳۷۰ در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز میباشد.


سام نیک زاد کیست ؟ استاد برنامه نویسی ایران
# تحصیلات سام نیک زاد #


  • فوق لیسانس هوش مصنوعی
  • مدرک لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار
  • دیپلم ریاضی فیزیک از مدرسه تیزهوشان


# تخصص های سام نیک زاد #


  • توسعه دهنده ی بک اند مسلط به زبان های پی اچ پی - جاوااسکریپت ( نود جی اس ) و پایتون
  • مسلط به فریمورک های بک اند مثل لاراول - کدایگنایتر - جنگو و ...
  • توسعه دهنده ی فرانت اند مسلط به html css js jquery react.js vue.js ajax bulma ...
  • ... مسلط به کار با پایگاه های داده همچون MySQL MongoDB و ...
  • توسعه دهنده ی اپ های اندروید با زبان جاوا و کاتلین
  • مسلط به سی شارپ و بازی سازی در محیط یونیتی ۳ دی
  • توانایی حل الگوریتم های پیچیده
  • کار با زبان های سی و سی پلاس پلاس طی سالهای متمادی
  • مسلط به لینوکس
  • پادکستر
  • مدرس


# بیوگرافی سام نیک زاد #


  • نوشتن اولین پروژه ی برنامه نویسی در ۹ سالگی در سیستم عامل داس و زبان بیسیک
  • کسب مقام المپیاد کامپیوتر در سطح استانی
  • دیپلم ریاضی فیزیک از دبیرستان تیزهوشان
  • دارای مدرک مهندسی کامپیوتر با گرایش نرم افزار
  • مدیر انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه شمال به مدت یکسال
  • اولین مترجم مستندات زبان پی اچ پی به فارسی
  • موسس و مدیر شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات آواسام
  • اکسپ شده در رشته ی کارشناسی ارشد آی تی از دانشگاه سیدنی استرلیا در سال ۲۰۱۳
  • متخصص در حوزه ی منطق فازی
  • فعالیت در زمینه ی هوش مصنوعی و خانه های هوشمند
  • گوینده ی پادکست و کتاب صوتی
  • مدرس دوره های برنامه نویسی
  • موسس وب سایت های سامنتا و آواسام بعنوان اولین مراجع آموزش ویدیویی برنامه نویسی
  • فعال در زمینه ی هک و امنیت به مدت ۱۰ سال
  • برنامه نویسی برای شرکت کافه بازار
  • بازی سازی . نویسنده بازی شکار پهپاد و ... برای موبایل


تجربه ی شخصی من با استاد سام نیکزاد


من برنامه نویسی را با دوره های استاد نیکزاد شروع کردم و خداروشکر در این مسیر به هیچ مشکل خاصی برخورد نکردم و با استفاده از دوره ها و آموزش های استاد سام نیکزاد عزیز توانستم برنامه نویسی وب را کاملا مسلط شوم و سپس در شرکتی که مورد علاقه ی خودم بود استخدام شدم.

من برنامه نویسی موبایل با زبان برنامه نویسی kotlin را با دوره ی ایشان طی کردم و به برنامه نویسی کاتلین نیز مسط شدم

پشتیبانی ایشان در سایت آواسام خیلی عالی پاسخگوی مشکلات و سوالات بنده بودند و من کاملا از ایشان و تیم خوبشان راضی هستم.

البته جناب سام نیکزاد فراتر از یه استاد بودند و مشاوره های ایشان در کسب و کار و ... که بصورت آنلاین شروع کردم باعث شد درآمد من به مراتب افزایش پیدا بکند و همه ی اینها را مدیون ایشان و آموزش هایشان هستم.


دوره های آموزش برنامه نویسی استاد سام نیک زاد را میتوانید از سایت آواسام تهیه کنید که از نظر کیفیت و پشتیبانی عالی هستند.

آردینی اوخو
پنجشنبه 4 مرداد 1403
بؤلوملر :

چطور یک فروشگاه اینترنتی اختصاصی بسازیم 🛍️

0 گؤروش
یازار:‌ سایه

شما قطعا از سرچ کردن عبارت چطور یک فروشگاه اینترنتی بسازم به این مقاله رسیده اید و من هم اینجا قراره کلی درباره ی این صحبت بکنم و تجربیات خودم را با شما به اشتراک بزارم تا ببینید چطور میشود یک فروشگاه اینترنتی کاملا واقعی و اختصاصی را ساخت ! 🤭

آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی


در ابتدای مقاله بهتر است خود را معرفی کنم و در ادامه از تجربیات خودم با شما صحبت خواهم کرد.

من فرهاد سلامی دانشجوی ارشد رشته ی معماری کامپیوتر هستم و قبل تر نیز از رشته ی مهندسی کامپیوتر فارغ التحصیل شده ام. تقریبا پنج سالی است که بصورت حرفه ای وارد دنیای برنامه نویسی شده ام و تا کنون حدود سی عدد پروژه موفق داشته ام. زبان های برنامه نویسی که به آنها مسلط هستم PHP و PYTHON است اما گاهی با JAVA هم کد میزنم.
گاهی هم بازی سازی کرده ام که تجربه ی کار در محیط unity 3d را داشته ام و گیم های ساده ای برای موبایل نوشتم و در مارکت منتشر کرده ام
از این پس بجای استفاده از واژه ساختن از واژه ی برنامه نویسی استفاده خواهم کرد چون تمرکز ما در این مقاله روی برنامه نویسی یک فروشگاه اینترنتی است .


برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی به چه شکل انجام میشود؟ 💻


برای ساختن فرووشگاه آنلاین چندین راه پیش رو دارید که بصورت کلی به دو حالت اختصاصی و غیراختصاصی تقسیم بندی میشود.

اگر بخواهید فروشگاه شما غیراختصاصی باشد شما باید از فروشگاه سازهای اماده استفاده کنید که نام آنها را در لیست زیر قرار داده ام :



  • ✔️ opencart
  • ✔️ woocommerce
  • ✔️ prestashop
  • ✔️ joomla
  • ✔️ magento
  • ✔️ drupal


در لیست بالا شما سیستم هایی را مشاهده میکنید که کمتر به برنامه نویسی نیاز دارند و با نصب کردن آنها میتوانید فروشگاه اینترنتی کاملی را داشته باشید. البته باید در نظر داشته باشید که این فروشگاه ساز ها برای هدف خاصی ساخته نشده اند و انوع فروشگاه ها را پشتیبانی میکنند.

به همین علت فروشگاه سازهای غیراختصاصی و آماده نسبتا سنگین تر از فروشگاه های آنلاین اختصاصی هستند و فروشگاه های بزرگ مثل دیجیکالا باسلام و ... هرگز از آنها استفاده نمیکنند. دلایل بیشتری وجود دارد که این نوع فروشگاه ها برای موفقیت یک کسب و کار در اینترنت مناسب نیستند.


آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با لارول


در مقابل نوع دیگری از ساخت فروشگاه آنلاین وجود دارد که به آن ساخت فروشگاه اختصاصی میگویند و برای ساختن آن باید برنامه نویسی بلد باشید. بسیاری از کسب و کارهای آنلاین برنامه نویس استخدام میکنند یا خودشان اقدام به یادگیری میکنند تا بتوانند کسب و کار خود را برنامه نویسی و گسترش دهند.

برای ساخت فروشگاه کاملا اختصاصی شما باید یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP ، Python ، Java ، Csharp و .... و همچنین شما توانایی طراحی ui سایت با html css js را داشته باشید و در این صورت میتوانید بیزنس آنلاین خود را برنامه نویسی و توسعه دهید.


مراحل ساخت فروشگاه آنلاین 📋


ساختن یک فروشگاه اینترنتی ممکن است ساده تر از آن چیزی باشد که فکرش را میکنید ، کافیست مرحله به مرحله پیش بروید تا به هدف خود برسید و بتوانید بیزنس خود را روی اینترنت در دسترس عموم مردم قرار دهید.

مراحل زیر باید طی کنید تا به یک فروشگاه دسترسی داشته باشید :


  • یک پلتفرم مناسب برای ساخت فروشگاه انتخاب کنید ( در پایین توضیح مفصل دادم )
  • یک دامنه ی اینترنتی بخرید ( پایین توضیح دادم )
  • یک هاست یا سرور مجازی بخرید
  • برنامه نویسی یاد بگیرید یا یک برنامه نویس پیدا کن
  • رنگ بندی و قالب فروشگاه خود را تعیین کنید ( براساس تجارت خود )
  • محصولات خود را موجود و مدیریت کنید

یک پلتفرم مناسب برای ساخت فروشگاه انتخاب کنید


پلتفرم یعنی چه ؟ شما باید تصمیم بگیرید فروشگاه شما روی چه پلتفرمی باشد منظور از پلتفرم یعنی جایی که فروشگاه شما اجرا میشود . مثلا میتواند یک اپلیکیشن قابل نصب روی موبایل باشد یا یک وب سایت که در مرورگر اجرا میشود یا جای دیگری ...

شما باید نسبت به پلتفرمی که انتخاب میکنید زبان برنامه نویسی و ابزارهای مناسب با آن را نیز یاد بگیرید

مثلا اگر میخواهید یک وب سایت فروشگاهی برنامه نویسی کنید بهترین زبان PHP و فریمورک Laravel آن است.

اگر میخواهید اپلیکیشن موبایل فروشگاهی برنامه نویسی کنید یادگیری زبان کاتلین الزامی است.

برای یادگیری تمام این موارد و همچنین داشتن سورس کد آماده ی چنین فروشگاهی که تقریبا مشابه دیجیکالا باشد میتوانید از دوره ی آموزش پروژه محور ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجیکالا سایت آواسام با تدریس مهندس نیکزاد مراجعه کنید چون این دوره پروژه محور است و در کنار خودش سورس کد نیز دارد


دوره ی آموزش پروژه محور ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا با لاراول و اپلیکیشن مشابه دیجیکالا با کاتلین


اگر این دوره را تهیه کنید میتوانید برنامه نویسی وب و برنامه نویسی موبایل مشابه دیجیکالا را انجام بدهید و همچنین تخصص برنامه نویسی کسب کنید که در پروژه های بعدی نیز به دردتان میخورد



شما میتوانید بهترین آموزش ها و دوره های پروژه محور را با تدریس مهندس سام نیکزاد در وب سایت آموزشی آواسام پیدا کنید . 

آردینی اوخو
پنجشنبه 4 مرداد 1403
بؤلوملر :